Uudet tilat

Askel askeleelta valmiiksi

Laitteet alkavat löytämään paikkansa, joten seuraavaksi saapuvat peilit salille. Myös pukuhuoneiden väliaikaiset penkit ja naulakot korvaantuvat pysyvillä versioilla. Kehonhuoltohuone vielä hakee sisustustaan ja välineistöään eli ideoita ja toiveita saa sen suhteen esittää. Palvelutiski sai tällä viikolla ihanaa sormipaneelia peitteekseen. Seuraavana asennetaankin sitten muutama lamppu ja mietitään infotaululle paikkaa.

Homma etenee! (10.1.2021)

Isojen kiitosten aika!

Kiitos Santtu, Erkki, Johanna, Pasi, Hene, Laura, Jose, Jenni, Mikko, Maria, Dansku, Teemu, Tero, Kari, Maikku, Nanna,! Kiitos kaikille muillekin kannustuksesta ja tsempeistä. Teidän kaikkien ansiosta Salipisteen muutto ja uudistus on ollut mahdollinen.

Joulunpyhät tuovat tullessaan laitejärjestyksen mylläyksen ainakin vieä kertaalleen. Yhdessä täällä pohdiskellen olemme hakemaan parasta mahdollista layoutia, joten katsotaan olisiko seuraava se nappiversio. Sen jälkeen mietitään peileille paikat. Pukuhuoneisiin odotellaan penkinrunkoja saapuvaksi, jotta saadaan kunnolla istumatilaa sinnekin. Seinillä tulee siinä vaiheessa myös kunnon naulakot vaatteille. Palvelutiski alue rakentuu hiljalleen ja takaosan kehonhuoltotilan muokkaus lähtee tosissaan käyntiin laitemylläyksen jälkeen. Ikkunoihin on tulossa myös teippaukset ja infocreenikin yritetään saada jonnekin mukavasti mahtumaan. Ja ne kellot saapuvat myös paikoilleen pikapuoliin. Valmista siis tulee askel kerrallaan.

Jouluviikolla palvelutiski on avoinna vielä tiistaina klo 16-18. Sen jälkeen otetaan pieni huili ja palataan tiskiasioihin maanantaina 28.12. klo 17-19.

Ihanaa joulua ihan jokaiselle! (22.12.2020)

Avoinna ollaan!

Tänään aukesivat Salipisteen ovet uusissa tiloissa. Valtavan hienoa päästä näyttämään työmme tulos, vaikka ihan valmista ei vielä olekaan. Päivä päivältä valmistuu ja kokonaisuus hahmottuu aina vaan paremmin, joten tervetuloa tutustumaan ja treenaamaan!

Loppuvuoden palvelutiskin aukioloajat löydät omalta sivultaan. Aktiivisella kulkulätkällä on pääsy salille normaalisti klo 5-23.

Nyt vaan rauta liikkumaan! (17.12.2020)

Torstaina aukeavat ovet

Torstai on toivoa täynnä! Uudet tilat on saatu turvalliseen treenikuntoon. Laitteet on huollettu ja suurin osa pehmusteista on saatu uudelleenverhoiltua. Ja ai että niistä tuleekin hienot! Palvelutiskikokonaisuus jatkaa vielä muotoutumistaan ja peilien siirto katsotaan vielä hetken päähän, jos vaikka laitteita vielä joudutaan pyörittelemään paikasta toiseen. Tammikuun alkuun onkin tarkoitus saada kaikki vimpan päälle kohdilleen, jotta päästään kaikki nauttimaan huippuhyvästä treenipaikasta ja työpaikasta.

Tammikuussa starttaillaan myös uusia starttikursseja. Nyt uutena on nuorille omat kurssinsa mukana valikoimassa. Voisi olla ihan mukava joululahjakin antaa sitä tarvitsevalle! Kurssit-sivulta löytyy lisätietoa näistä.

Nyt kuitti tältä illalta ja kohti huomista! (15.12.2020)

Tekemistä riittää!

Laitteet on saatu turvallisesti siirrettyä sekä huollettua. Muutama laite käy vielä lisävahvistuksen läpi ja valtaosa pehmusteista on vielä verhoiltavana. Laitteiden sijoittelussa ollaan nyt luultavasti jo versiossa 5.0. Palapelin kokoaminen siis jatkuu kuumeisesti. Uusi tila ja uusi muoto taroittaa tosiaankin uusia kujeita ja haasteita. 2/3 isosta tilasta alkaa näyttää jo oikein hyvältä, joten ei enää kauaa tarvitse odotella! Kulkujärjestelmän viimeinen testaus suoritetaan maanantaina, joten ihan silloin ei vielä salia testaamaan pääse. Pieniä mutkia tässäkin matkassa on ollut, mutta ne on onneksi saatu selätettyä hyvin, vaikkakin niistä pientä viivätystä aiheutuu. Eli sauraa kotisivua ja some-kanavia, niin saat ensikäden tietoa projektin etenemisestä.

Ihan pian päästään jo nuuhkimaan uusia tuulia! Malttakaa siis vielä ihan hetki. (12.12.2020)

Valoisaa ja avaraa!

Uudet tilat tarjoavat avaraa tilaa hiukan isommissa neliöissä. Tila jakautuu kahtia, varsinaiseen salitilaan sekä kehonhuoltotilaan. Nyt mahtuu mukavammin useampikin venyttelemään samaan aikaan! Pukuhuoneiden pesutiloista löytyy nyt kaksi suihkua ja mukavasti tilaa niin suihkutella ja kuivatella. Lukolliset pukukaapit/lokerikot eivät tähän hätään vielä pukuhuoneisiin ennätä, mutta kevään mittaan pyrimme nekin sinne lisäämään. Valjastetaan siis vanhat lokerikot pienillä päivityksillä siksi aika käyttöön. Tilat ovat esteettömät ja varustettu inva-wc:llä.

Fyskapisteelle on myös valmistunut huippuhieno toimitila salille, joten saumaton yhteistyömme jatkuu muuton jälkeenkin.

Kuvasatoa on tulossa, kunhan saamme tavarat ja laitteet siirrettyä, rakennusprojektit valmiiksi ja sisustuksen aluilleen.

Eli muuttopäivä alkakoon! (7.12.2020)

Muutto lähestyy!

Aloitamme muuton maanantaina 7.12. Sali sulkeutuu noin viikoksi, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kunhan saamme paikat treenikuntoon, aloitamme testijakson, jolloin aktiivisella salikortilla pääsee kokeilemaan ja antamaan palautetta kaiken toimivuudesta. Aloitamme myös tuolloin vaihdon vanhoista kulkulätkistä/numerosysteemistä uusiin kulkutunnisteisiin. Uuden kulkulätkän pantti on 10€, jonka saa takaisin palauttaessaan lätkän meille.

Olemme saaneet paljon kyselyitä tuleeko meille uudet laitteet jne. Pääasiassa ei tule. Olemme muuttamassa, emme avaamassa uutta salia. Laitteet tulevat käymään läpi perusteellisen huollon ja joitakin niistä tullaan päivittämään kevään aikana. Korona toi tullessaan paljon mietittiviä asioita ja viivästytti aikatauluja. Teemme tässä kohtaa kaiken mihin rahkeet riittää ja jatkamme siitä sitten ajan kanssa eteenpäin.

Treenataan terveenä ja pysytään terveenä! (30.11.2020)

Salipiste muuttaa uusiin tiloihin Lempäälä-taloon!

Muutto alkaa pikkuhiljaa muuttua todellisemmaksi. Koronakurimuksen vuoksi uusien tilojen suunnittelu ja valmistelu on jäänyt viime tippaan, joten nyt huhkitaan hommia valtavalla vauhdilla. Asiat loksahtelevat yksi toisensa jälkeen kohdilleen ja valmista alkaa tulla.

Uudet tilat sijaitsevat juuri valmistuneessa Lempäälä-talossa osoitteessa Manttaalitie 5, sisäänkäynti B4. Tilat ovat katutasossa omalla sisäänkäynnillä varustettuna. Vielä ei ulkoapäin Salipistettä julkisivusta tunnista, mutta sekin asia korjaantuu aikanaan.

Muuttoa tullaan tekemään joulukuussa. Tarkempi ajankohta selviää, kunhan vielä muutama palanen loksahtaa paikalleen. Koitamme suoriutua muuttorumbasta mahdollisimman vikkelästi, jotta salin sulkuaika pysyisi lyhyenä. Tämän ajan treenipäivät eivät mene hukkaan, vaan niiden verran jatketaan jokaisen aktiivista korttia. Heti, kun saamme tilat treenikuntoon, pääsee voimassaolevalla kortilla testaamaan tiloja. Varsinaisia avajaisia vietetään 2.1., jolloin Salipiste avautuu virallisesti.

Näillä ajatuksilla uuteen viikkoon! (23.11.2020)